please go away

assalammualaikum . 

actually aku nak bukak assgment , sehari lagi nak submit assgment . but then , a few thing happen and aku rasa nak quick update something . seriuosly ! i wanna cry now . i'm tired for all this !! lately ni a lot thing happen buat aku rasa fed up dengan lifestyle student ni . i'm sick off totally ! i'm tired , tired and tired . why this happen ?

i'm jeleous to other guys yang relax , sempoi and whatever lah . aku tengok dorang penuh dengan gelak tawa . they guys dont have any problem ? ohh ! immposibble right . tapi them still having a fake smile . aku dah penat dengan fake smile . totally tired u know ! 

 where i can get my strength back ? *sigh

No comments:

Post a Comment