saya join jugak.


BLOG SAYA NAK POPULAR MACAM BLOG........

  1. hanis zalikha  
  2. arewind
  3. nisamenaip
  4. aizul marcello


a) bilangan follower korang sekarang?
seramai 66 penyikat rambut tegar. hehehe. syukur. sebelum nie 1 je , itupun SK lah.

b) kenapa korang pilih blog tu? apa yang best tentang blog dia? dia dah follow blog korang?
kenapa saya pilih mereka yehh ? saya nak jumpa mereka semua nie boleh ? hehehe. layak tak saya jumpa mereka.
kenapa hanis zalikha ? blog ni my sis yang story. entry blog ni sempoi je , dia sangat humble la. suka sangat3 ! arewind pulak sebab blog die ni SK banyak since SK form 6 lagi. SK pon teringin nak jumpa dia sebab dia comey sangat dan life die memang besh. blog nisamenaip nie semua orang tahu kan ? blogger hebat ni. entry die pon santai je bila baca. die shantekkk. kiut budak ni. hehe. blog aizul marcello mesti semua orang tahu kan. SK suka tengok picx dia amik. boleh tolong amik gambar SK tak ? free tau. hehehehe.

c) bagi korang mana yang penting, follower atau pembaca setia?
pembaca setia , sebab dorang akan baca apa yang SK nak share.

d) apa yang best tentang blog korang? 
kena baca baru tahu lah. hehehe. *nilai lah mengikut pandangan sendiri*

e) impian korang dalam dunia blog ni?
dapat kumpul lebih ramai kawan. so dapat banyak ilmu. share macam-macam.

oklah itu aja , SK pon nak pergi makan. jumpa segmen ni terasa nak join pulak. terlupa nasi goreng paprik sekejap. hehehe.


::choki:: SK budak baru belajar. salah sila ketukkan.

2 comments:

  1. thanks join blog saya..=)

    link awk sy dh promote kat entri baru sy..
    jom baca..=)

    ReplyDelete